Тазгодишната церемония на 65-те награди Грами се проведе снощи в Лос Анджелис,

...
Тазгодишната церемония на 65-те награди Грами се проведе снощи в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Грами 2023: Бионсе стана рекордьор

Тазгодишната церемония на 65-те награди " Грами " се организира снощи в Лос Анджелис, а Бионсе, Лизо и Хари Стайлс са огромните спечелили на вечерта.

Бионсе влезе в историята, откакто с 88-мата номинация в кариерата си стана най-награждаваният актьор на церемонията. Тя взе своите 29-и, 30-и, 31-ви и 32-ри титли и сложи връх точно с 32-рата си премия " Грами " за най-добър денс/електронен албум.

По този метод тя изпревари унгарско-британския диригент Джордж Солти, чийто връх от 31 награди  " Грами " се задържа повече от 20 години.

" Опитвам се да не бъда прекомерно прочувствена. Опитвам се да приема тази нощ “, сподели звездата, приемайки премията си, предава BBC .

Въпреки триумфа си, Бионсе още веднъж не получи мечтаната премия за албум на годината, която бе връчена на изпълнителя Хари Стайлс.

Той спечели влиятелната премия " Грами " за албум на годината с третия си албум " Harry`s House " - най-лиричният издаван от музиканта до момента, който съчетава дрезгави синтезатори и мека звучност с доста персонални текстове. Това беше изненадваща победа над огромните фаворитки Бионсе и Адел.

В речта си английската звезда омаловажи значимостта на наградата.

" В нощи като тази явно е толкоз значимо за нас да помним, че няма такова нещо като най-хубаво в музиката “, сподели артиста.

" Не мисля, че някой от нас седи в студиото и взема решения въз основа на това какво ще ни донесе едно от тези “, сподели още Хари.

Лизо получи " Грами " за запис на годината - премията за изцяло осъществяване на ария - за сингъла си " About Damn Time ".

Спечелването на премията е нещо като завръщане за Лизо, която беше определяна като огромната победителка през 2020 година, само че загуби възможностите си за огромна премия поради поп феномена Били Айлиш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР